Black Widow Filmi Adına Gelişmeler !

Black Widow, Iron Man 2 filmiyle 2010 yılında Marvel Sinematik Evreni‘ne giriş yaptığından bu yana evren adına anahtar isimlerden biri, en tanındık yüzlerden biri haline geldi. Ve MCU evrenin en çok ekran zamanına sahip kadın kahramanına dönüştü. Wonder Woman filmi ile başlayan kadın kahraman furyasına MCU‘da sağlam bir karşılık olarak Captain Marvel filmini seçti ancak belli ki bu iş onunla sınırlı değil.

Variety sitesinin muhabirlerinden Justin Kroll’un attığı şu twite göre, Marvel, Black Widow için şimdiye kadar 65 yönetmen ile temas kurmuş. Yani Marvel bunun üzerine çok çalışıyor.

 

Marvel evreni yeni bir çağa girerken ve artık her film bizi daha da kozmik bir rotaya sokarken Black Widow gibi sadece ajan olan sokak seviyesi bir kadın karakter evrene ne sunabilir gerçekten merak konusu. Ancak hem Marvel Stüdyoları hem de Disney artık çok tecrübeli bir şekilde kâr getirmeyecek bir işe girmeyeceklerdir bu da demektir ki Black Widow filmi pek çok konuk MCU karakteri barındıracaktır.

Gelişmeler için bizimle kalın.

Utkan Aktaş Yazar:

2 Temmuz 1987 doğumlu olan Utkan genç görünümlü bir ihtiyar olarak iki üniversitede bulamadığı aidiyet ve de yaratıcılık hissini dans, yazarlık, kurgu gibi pek çok diğer sanatsal uğraşıda buldu. Şimdilerde ise Kahraman Baykuş olgusunun kurucularından ve de yazarlarından biri olmaktan son derece memnun bir adam olarak tanınmakta ...

2 Yorum

  1. bgburak
    3 Eylül 2019
    Yanıtla

    Black widow kimin nesi yaparmisiniz

    • 7 Eylül 2019
      Yanıtla

      Bu aralar sitelerin yazarları, kendi iş ve okul hayatları ile oldukça yoğunlar bu sebeple gecikmeler olabilir fakat muhakkak bir Black Widow yazısı gelecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir